ISO 5940-1:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ أكتوبر ٢٠١٩

Carbonaceous materials for the production of aluminium — Pitch for electrodes — Part 1: Determination of softening point by the ring-and-ball method

ملفات الوثيقة ISO 5940-1:2019

الإنجليزية 10 صفحات
الإصدار الحالي
27.55 OMR

مجال الوثيقة ISO 5940-1:2019

This document specifies the ring-and-ball method, a method of using the ring-and-ball apparatus for the determination of the softening point (softening temperature) of pitch used in the production of aluminium.

The method is applicable to pitches having softening points equal to or greater than 30 °C.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph