ISO 5940-1:2019
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٣ أكتوبر ٢٠١٩
Carbonaceous materials for the production of aluminium — Pitch for electrodes — Part 1: Determination of softening point by the ring-and-ball method
ملفات الوثيقة ISO 5940-1:2019
الإنجليزية 10 صفحات
الإصدار الحالي
27.55 OMR
مجال الوثيقة ISO 5940-1:2019
This document specifies the ring-and-ball method, a method of using the ring-and-ball apparatus for the determination of the softening point (softening temperature) of pitch used in the production of aluminium.
The method is applicable to pitches having softening points equal to or greater than 30 °C.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph